luni, 12 decembrie 2011

Workshop: Elementele naturii, componentele astrologice si eficientizarea vietii – 1

Va propun un atelier de o zi in care sa ne conectam la cele 5 elemente care ne alcatuiesc Viata. Vom analiza elementele din punctul de vedere al formei sub care se prezinta ele in natura si la felul in care interactionam cu ele. Le vom analiza din punct de vedere astrologic si vom invata sa ne conectam la ele urmarind ritmurile lunii si trecerea soarelui prin cele douasprezece semne. Vom invata sa ne cautam echilibrul prin intelegerea felului in care ne alcatuiesc profilul psihologic din perspectiva astrologica. Vom experimenta vindecarea emotionala lucrand cu elementele si mai ales vom invata cum sa le folosim in viata de zi cu zi, in situatii concrete. Precizez ca nu este vorba de un program astrologic, dar ne vom folosi de elemente simple din astrograma personala pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine.
Universul interactioneaza cu noi prin elementele naturii, ne vorbeste si ne invata prin ele, ciclic si armonic. Dezechilibrele din vietile noastre au la baza un dezechilibru al elementelor. Urmarim in viata directii si scopuri care care sunt alcatuite din elemente si de obicei folosim mai mult acele elemente pe care le avem nativ mai dezvoltate. Si pentru ca scopul vietii este unul singur, evolutia, este important sa invatam sa ne imbunatatim relatia cu acele elemente pe care nu le avem bine aspectate la nastere. Suntem in largul nostru cu elementele dominate cu care am venit , dar pentru a aduce armonie in toate aspectele vietii e necesar sa facem eforturi de a le integra pe toate.



Intelegerea naturii elementelor si ale fatetelor lor psiho-emotionale ne poate aduce cai noi de a atinge acel punct central al Fiintei.


Intelegere, armonizare , eficientizare si vindecare, acesta este scopul atelierului pe care vi-l propun. Acesta va fi urmat de un alt atelier pentru cei care vor sa aprofundeze iar tema este „Lectia de viata si elementele”.


Atelierul va avea loc la Centrul Soma, duminica 18 decembrie 2011, de la ora 10.00 pana la 18.00, cu pauza de pranz de o ora.

Investitia dumneavoastra este de 120 de lei.

Inscrieri si informatii la :



CENTRUL HOLISTIC SOMA
str. Anton Pann 17B
sector 3, Bucuresti
tel: 0040 372.778.392
0731. 010.818, 0723.484.061
Email: office@holisticsoma.ro
Luni-Sambata: 10.00-20.



Va asteptam cu drag!


Dana Erdei si Centrul Soma


Asculta Radio Vocea Sufletului! 
Muzica si emisiuni pentru sufletul tau http://radiovoceasufletului.ro

Niciun comentariu: