luni, 6 februarie 2012

Workshop: „Arta meditatiei” sustinut de Dana Erdei

La Asociatia Holistica Soma, in data de 11 Februarie
Daca privim spre vremurile pe care le traim, daca simtim si constientizam accelerarea tuturor proceselor din viata noastra – fie ca ele se petrec in planurile interioare, fie in cele exterioare – ne vom indrepta, in mod natural si firesc spre arta meditatiei. Doar asa putem patrunde in lumile interioare, acolo unde putem gasi raspunsuri, unde putem sa descoperim resursele ce ne sunt necesare pentru a face fata tuturor provocarilor ce ne asteapta, unde vom atinge, in sfarsit, starea de echilibru.
Meditatia este cea care ne ajuta sa ne controlam planul mental si sa ne extindem constiinta mult dincolo de barierele tridimensionale, sa intelegem
prin experienta spirituala directa
ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic.
Meditatia este una dintre cele mai vechi si facile metode de:
  • autocunoastere,
  • activare a organelor de simt spirituale,
  • dezvoltare a intuitiei si creativitatii, a vederii interioare,
  • formare a corpului Ka, corpul nostru de Lumina,
  • relaxare profunda si echilibrare
  • a percepe mesajele Sinelui Total,
  • a gasi calea potrivita fiecaruia pentru Unificare
  • conectare la Reteaua Chistica si la Constiinta Unimii.
Va propunem un program, scurt dar intens, in care sa descifram impreuna tainele acestei stravechi metode, sa calatorim in taramurile angelice din lumea noastra interioara, ca sa deschidem, bland dar ferm, comorile subconstientului.
Vom invata pe rand pasii necesari pentru a atinge cat mai multa detasare de planul fizic pentru a putea patrunde cat mai profund in noi insine. Vom parcurge etapele de lucru cu corpul nostru fizic, cu corpul mental si cu corpul energetic. Vom invata sa accesam latura noastra spirituala experimentand moduri de lucru diferite, pentru ca fiecare sa-si gaseasca cea mai potrivita cale. Vom invata tehnici vechi, traditionale si tehnici noi, vom exersa meditatia statica si meditatia in miscare.
Pentru a sustine profunzimea procesului este bine ca alimentatia sa fie cat mai usoara, imbracamintea confortabila, (chiar si ciorapi mai grosi pentru a putea sta desculti) si o esarfa cu care sa va acoperiti ochii.

Workshopul dureaza o zi, de la 9.00 la 19.00 cu pauza de pranz.
Pentru inscrieri si detalii:
0731.010.818; holisticsoma@yahoo.com
Va asteptam cu drag!
Dana Erdei si Asociatia Holistica Soma

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

Niciun comentariu: